produk

  • Alumina Fine Powder

    Bubuk Rupa Alumina

    Bubuk halus alumina didamel tina bubuk alumina anu dikalsinasi natrium rendah ku cara ngagiling sareng ngolah jero.
  • Launder

    Ngumbah

    Rarancang usulan pencucian didamel numutkeun aturan kasihatan sareng kaamanan anu dianggo dina pepelakan anu ngajual ngeunaan kateguhan struktur logam, sipat bahan tahan api sareng kabutuhan logam. Salaku conto, laju aliran logam, résistansi abrasi sareng sipat termal tina lapisan.
  • Deep Bed Filter

    Saringan Tempat Tidur Jero

    Ayeuna, paménta pasar pikeun paduan aluminium tingkat tinggi ningkat, sareng konsumén akhir ngagaduhan syarat anu langkung luhur sareng langkung luhur dina kualitas. Sacara umum, jenis paménta pikeun paduan aluminium kelas tinggi ieu nuju nuju tren témbok ipis, kakuatan tinggi, gampang diolah. Paménta ieu kabersihan alloy aluminium pre-casting janten beuki loba nungtut.
  • Automatic Movable Refing Truck

    Treuk Refing Alih Otomatis

    Mangrupikeun aliran gas inert (nitrogén atanapi argon) atanapi gas campuran (argon-klorin atanapi awak gas nitrogén-klorin) kana aluminium cair, ngalangkungan rotor atanapi pipa gas anu muter kana aluminium cair kana gelembung leutik, sareng seragam nyebarkeun dina aluminium cair. Hidrogén dina aluminium cair teras-teras kasebar kana gelembung gas iners, sareng nalika gelembung gas naék kana permukaan aluminium cair, tujuan ngaleungitkeun hidrogén sareng slag kahontal.
123456 Teras> >> Halaman 1/6