produk

Panas Bursa Alumina Bola

pedaran pondok:

1, aplikasi ranjang pembakar regeneratif
2, Média bursa panas
Bola regeneratif cocog pikeun gas sareng tungku industri bahan bakar gas tina sistem pembakaran regeneratif dipilih, khususna pikeun tungku pemanasan régenerasi tina industri waja, alat-alat baking sendok répérénsial, pakakas pamisahan hawa tina pamisahan udara industri regenerator tungku regeneratif, non-ferrous metal industri, ogé dianggo dina penanaman ageung tungku troli régérsial, alat listrik listrik rébeneratif, industri insinerator régénérator ngalakukeun pembawa panas régeneratif.


Detil Produk

Tanda Produk

Aplikasi:

1, aplikasi ranjang pembakar regeneratif

2, Média bursa panas

Bola regeneratif cocog pikeun gas sareng tungku industri bahan bakar gas tina sistem pembakaran regeneratif dipilih, khususna pikeun tungku pemanasan régenerasi tina industri waja, alat-alat baking sendok répérénsial, pakakas pamisahan hawa tina pamisahan udara industri regenerator tungku regeneratif, non-ferrous metal industri, ogé dianggo dina penanaman ageung tungku troli régérsial, alat listrik listrik rébeneratif, industri insinerator régénérator ngalakukeun pembawa panas régeneratif.

Properties:

Bola bola alfa-alumina (corundum) dihasilkeun ku cara ngagaleurkeun bola anu diwangun ku alumina dina suhu dina handapeun 3704 ° F (2040 ° C) titik fusi aluminium oksida. Dua jinis prosés formasi: ngagulung sareng mencét.

Bal panyimpenan panas tina alumina jade kaku mangrupikeun bahan réfraktur anu hadé kalayan ciri anu nyusut tina garis panyusutan anu handap, suhu pelembutan anu luhur dina beban suhu anu luhur, résistansi korosi, kakuatan tinggi, panyimpenan panas anu ageung sareng pelepasan, stabilitas shock termal anu hadé, saé konduktivitas termal, koefisien ékspansi termal leutik sareng sajabina. Dumasar kana gas (tungku ledakan, konvérter) sareng preheating dobel udara (minyak, hawa durukan gas calorific tinggi dicandak, sapertos modeu panyimpenan panas tunggal), tiasa ngajantenkeun tungku pemanasan régeneratif kirang 20-50%, suhu haseup haseup turun ka kirang ti 150 derajat, ngahasilkeun 15-20%, waktos manaskeun billet disingget ku 50%, leungitna ngaduruk oksidasi ngirangan 30-50% tina perlindungan lingkungan sareng pangaruh hemat énergi. Dina prosés damel, bola alumina dina panyimpenan panas tank ngabagi aliran hawa kana untaian aliran anu leutik pisan, sareng aliran hawa ngabentuk badai guludug nalika ngalir dina awak konduksi panas, anu sacara efektif tiasa nyerep panas dina permukaan awak konduksi panas, janten pembakar regeneratif tiasa sering dirobih sareng gancang. Saatos gas hawa tinggi ngalir ngalangkungan regenerator, suhu naék ngan ukur sakitar 100 ℃ langkung handap tina suhu gas flue, sareng efisiensi suhu langkung ti 90%.

Kaunggulan:

Bola alumina corundum didamel tina alumina industri salaku bahan baku utami. Éta ngagaduhan karakteristik nyusut anu handap, suhu luhur beban ngalembabkeun suhu, tahan korosi, kakuatan tinggi, neundeun panas ageung sareng ngaleupaskeun, stabilitas shock termal anu saé, konduktivitas termal anu saé sareng sajumlah ékspansi termal.

Penampilan:

Kerikil kristalin bodas atanapi bal. Gumantung kana sarat, ukuran bal dihasilkeun tina 1/8 dugi ka 2 inci (toléransi ± 6% mm)


  • Saméméhna:
  • Teras: