produk

  • Wear-resistance mosaic tiles

    Kotak mosaik tahan résistansi

    Digunakeun sacara lega dina alat-alat ngalantarankeun bahan dina minyak, ranjau, pembangkit waja, pembangkit listrik, semén sareng industri sanésna, atanapi bahan tahan aus dina jero pipa nalika cairan ngalir. Fungsi utami nyaéta sacara efektif nolak pangaruh bahan dina témbok pipa, anu sacara efektif tiasa manjangkeun umur jasa pakakasna.
  • Alumina Lining Brick

    Alumina Lapisan Bata

    Digunakeun sacara lega dina pabrik bola sareng pipa salaku pinding tahan résistansi.
  • Alumina Lining Plate

    Lempeng Lapisan Alumina

    Digunakeun sacara lega dina alat-alat ngalantarankeun bahan dina minyak, ranjau, pabrik baja, pembangkit listrik, semén sareng industri sanés