produk

  • Activated Alumina Desiccant

    Diaktipkeun Alumina Desiccant

    Alumina Aktip Régeneratif kalayan kapasitas adsorpsi cai tinggi sareng tahan résistansi anu kuat pikeun mastikeun formasi lebu anu kirang pikeun ngajagaan klep hilir sareng ngaleutikan saringan plugging Hal ieu dianggo pikeun garing garing tina gas atanapi fase cairan pétrokimia sareng garing instrumen. Éta nampilkeun stabilitas siklik anu luar biasa dina aplikasi Thermal Swing Adsorption (TSA) sabab ngaminimalkeun sepuh hidroterma nalika nohonan spésifikasi titik embun anu handap. Éta ogé nunjukkeun kinerja jangka panjang dina aplikasi Pressure Swing Adsorption (PSA) kusabab sipat mékanis na saé pisan.