Tentang Kami

Tentang Kami

Inpormasi Perusahaan:

Almelt (Shangdong) téknologi metalurgi Co., Ltd mangrupikeun perusahaan anu komprehensif kalayan bola alumina, bola pangisi, bata-lapisan pinding tahan, keramik komposit zirconium-aluminium sareng produk sanés salaku faktor anu utama, ngahijikeun desain produk, R&D sareng penjualan. Produk utami kalebet alumina grinding ball, purity high alumina inert filler bola, liner keramik tahan tahan, linings, tabung keramik tahan tahan alumina, keramik sarang lebah sareng sababaraha bagéan tahan tahan khusus.

Dina bimbingan pamekaran ilmiah sareng inovasi kandel, produksi bal pangisi kalayan eusi alumina 99% - 99.7%, kualitas luhur sareng harga murah, éta nyiptakeun nilai anu luar biasa pikeun pangguna sareng agén, sareng leres-leres ngahontal kaayaan win-win antara produser sareng pangguna.

Almelt (Shangdong) téknologi metalurgi Co., Ltd mangrupikeun perusahaan cabang tina Qingdao Fralco Aluminium Equipment Co., Ltd. Usaha dua sisi 'saling pelengkap sareng saling nguntungkeun sareng tiasa nawiskeun jasa mandeg kana logam, baja, kimia sareng sanésna industri. 

 

Budaya Perusahaan

● Sumanget: kasatiaan, kapercayaan sareng dedikasi kana inovasi

● Étika: integritas sareng dedikasi pikeun gawé babarengan pikeun ngahemat

● Kawijakan kualitas: unggal produk salaku karya seni, ngudag kasampurnaan produk

● filsafat jasa: ngadangukeun sora konsumén pikeun ngalakukeun anu pangsaéna pikeun sampurna

● Budaya bakat: ngahasilkeun produk anu nyugemakeun pikeun pangguna sareng ngalatih bakat anu nguntungkeun pikeun masarakat

● Filsafat bisnis: sains sareng teknologi kerjasama ramah anu kuat pikeun pamekaran umum

Sumanget
%
Étika
%
Kawijakan kualitas
%
Filsafat jasa
%
Budaya bakat
%
Filsafat bisnis
%