AMTTC-1
AMTTC-2
AMTTC-3

proyék kami

Ahli anu dipercaya dina industri produk alumina

  • Who We Are

    Saha Kami

    Qingdao Almelt Keramik Co., Ltd mangrupikeun cabang tina HK Almelt Co., Ltd, anu tempatna di Qingdao Zone Development, Shandong Propinsi. Éta perusahaan komprehensif sareng bal alumina, bola pangisi, bata-lapisan lapisan tahan tahan, keramik komposit zirconium-aluminium sareng produk sanés salaku faktor anu unggul, ngahijikeun desain produk, R&D sareng penjualan.

  • Our Business

    Usaha Kami

    Almelt aktip dina industri produk keramik alumina sareng gaduh pangalaman ékspor anu beunghar ka Jérman, Australia, Amérika Serikat, India, Brazil, Afrika Kidul, Asia Tenggara sareng tempat-tempat sanés.

  • Our Strategy

    Strategi Kami

    Jasa Hadé Hadé Anu Hadé

tentang Kami

Qingdao Almelt Keramik Co., Ltd mangrupikeun cabang tina HK Almelt Co., Ltd, anu tempatna di Qingdao Zone Development, Shandong Propinsi. Éta perusahaan komprehensif sareng bal alumina, bola pangisi, bata-lapisan lapisan tahan tahan, keramik komposit zirconium-aluminium sareng produk sanés salaku faktor anu unggul, ngahijikeun desain produk, R&D sareng penjualan. Produk utami kalebet alumina grinding ball, purity high alumina inert filler bola, liner keramik tahan tahan, linings, tabung keramik tahan tahan alumina, keramik sarang lebah sareng sababaraha bagéan tahan tahan khusus。

 

tingali langkung