produktet

 • Alumina Fine Powder

  Pluhur i imët i aluminit

  Pluhuri i imët i aluminit bëhet nga pluhur alumini i kalcinuar me natrium përmes bluarjes dhe përpunimit të thellë.
 • Launder

  Larje

  Dizajni i propozuar i pastrimit bëhet sipas rregullave të shëndetit dhe sigurisë në përdorim në impiantet e shitësit në lidhje me qëndrueshmërinë e strukturës metalike, vetitë e materialeve zjarrduruese dhe nevojat metalurgjike. Për shembull, shpejtësia e rrjedhës së metalit, rezistenca ndaj konsumimit dhe vetitë termike të rreshtimit.
 • Deep Bed Filter

  Filtri i shtratit të thellë

  Aktualisht, kërkesa e tregut për aliazh alumini të gradës së lartë po rritet, dhe klientët përfundimtarë kanë kërkesa më të larta dhe më të larta për cilësinë. Në përgjithësi, kjo lloj kërkese për aliazh alumini të gradës së lartë po zhvillohet drejt trendit të mureve të hollë, me forcë të lartë, të lehtë për tu përpunuar. Kjo kërkesë për pastërtinë e aliazhit të aluminit para-hedhjes po bëhet gjithnjë e më e kërkuar.
 • Automatic Movable Refing Truck

  Kamion automatik i lëvizshëm i rafinimit

  Isshtë një rrjedhje e caktuar e gazit inert (azot ose argon) ose gaz i përzier (trup argoni-klor ose gaz azot-klor) në aluminin e shkrirë, përmes një rotor rrotullues ose tub gazi në aluminin e shkrirë në flluska të vogla, dhe shpërndarë në mënyrë uniforme në aluminin e lëngshëm. Hidrogjeni në aluminin e shkrirë shpërndahet vazhdimisht në flluska të gazit inert, dhe ndërsa flluskat e gazit ngrihen në sipërfaqen e aluminit të shkrirë, arrihet qëllimi i largimit të hidrogjenit dhe shllakut.