produktet

Topa alumini të shkëmbimit të nxehtësisë

Përshkrim i shkurtër:

1 applications Zbatime të shtratit të ndezjes rigjeneruese
2 media Media e shkëmbimit të nxehtësisë
Topi rigjenerues është i përshtatshëm për gazin dhe karburantin e gazit është zgjedhur furra industriale e sistemit të djegies rigjeneruese, veçanërisht për furrën e ngrohjes rigjeneruese të industrisë së çelikut, pajisjet e rigjenerimit të pjekjes së lisave, pajisjet e ndarjes së ajrit të industrisë së ndarjes së ajrit furrë rigjeneruese rigjeneruese, metali me ngjyra industria, e përdorur gjithashtu në furrën e karrocave rigjeneruese të bimëve të falsifikimit, kaldaja elektrike rigjeneruese, industritë e djegies së rigjeneruar bëjnë transportues rigjenerues të nxehtësisë.


Detaje të Produktit

Etiketat e produkteve

Aplikacion:

1 applications Zbatime të shtratit të ndezjes rigjeneruese

2 media Media e shkëmbimit të nxehtësisë

Topi rigjenerues është i përshtatshëm për gazin dhe karburantin e gazit është zgjedhur furra industriale e sistemit të djegies rigjeneruese, veçanërisht për furrën e ngrohjes rigjeneruese të industrisë së çelikut, pajisjet e rigjenerimit të pjekjes së lisave, pajisjet e ndarjes së ajrit të industrisë së ndarjes së ajrit furrë rigjeneruese rigjeneruese, metali me ngjyra industria, e përdorur gjithashtu në furrën e karrocave rigjeneruese të bimëve të falsifikimit, kaldaja elektrike rigjeneruese, industritë e djegies së rigjeneruar bëjnë transportues rigjenerues të nxehtësisë.

Propertitë:

Topat sferikë të alfa-aluminit (korundit) prodhohen nga sinterimi i aluminit të kalcinuar të formuar me topa në një temperaturë pak nën pikën e bashkimit të oksidit të aluminit 3704 ° F (2040 ° C). Dy lloje të procesit të formimit: rrotullimi dhe shtypja.

Topi i nxehtë i magazinimit të aluminit të ngurtë të lodhut është një material i shkëlqyeshëm zjarrdurues me karakteristikat e jashtëzakonshme të tkurrjes së ulët të linjës së rigjenerimit, temperaturës së lartë të zbutjes nën ngarkesë të temperaturës së lartë, rezistencës ndaj korrozionit, rezistencës së lartë, ruajtjes dhe lirimit të madh të nxehtësisë, qëndrueshmëri e mirë e goditjes termike, e mirë përçueshmëria termike, koeficienti i vogël i zgjerimit termik etj. Bazuar në gaz (furrë shpërthimi, konvertues) dhe ngrohja e dyfishtë e ajrit (vaji, ajri me djegie i gazit me vlerë të lartë kalorifike, siç është mënyra e vetme e ruajtjes së nxehtësisë), mund të bëjë që tymi i furrës së ngrohjes rigjeneruese të jetë më pak 20-50%, temperatura e tymit të shkarkimit ka rënë në më pak se 150 gradë, jep me 15-20%, koha e ngrohjes së biletave është shkurtuar me 50%, humbja e djegies së oksidimit zvogëlon 30-50% të efektit të mbrojtjes së mjedisit dhe kursimit të energjisë. Në procesin e punës, topat e aluminit në ruajtjen e nxehtësisë rezervuari ndan rrjedhën e ajrit në fije shumë të vogla të rrjedhës, dhe rrjedha e ajrit formon një stuhi të fortë kur rrjedh në trupin e përçimit të nxehtësisë, e cila mund të thithë në mënyrë efektive nxehtësinë në sipërfaqen e trupit të përçimit të nxehtësisë, kështu që ndezësi rigjenerues mund të ndryshohet shpesh dhe shpejt. Pasi gazi i temperaturës së lartë rrjedh përmes rigjeneruesit, temperatura mund të rritet vetëm rreth 100 ℃ më e ulët se temperatura e gazit të tymit dhe efikasiteti i temperaturës është më shumë se 90%.

Përparësitë:

Topi i aluminit korund është bërë nga alumina industriale si lënda kryesore e parë. Ka karakteristikat e tkurrjes së ulët, temperaturës së zbutjes së ngarkesës në temperaturë të lartë, rezistencës ndaj korrozionit, rezistencës së lartë, ruajtjes së madhe të nxehtësisë dhe shkarkimit, qëndrueshmëri të mirë të goditjes termike, përçueshmëri të mirë termike dhe numër të vogël të zgjerimit termik.

Pamja:

Zhavorr ose top i bardhë kristalor. Në varësi të kërkesave, madhësitë e topave prodhohen nga 1/8 në 2 inç (tolerancë ± 6% mm)


  • E mëparshme:
  • Tjetra: