produktet

  • Activated Alumina Desiccant

    Aktivizohet Alumina Desiccant

    Alumina e Aktivizuar Rigjeneruese me kapacitet të lartë të absorbimit të ujit dhe rezistencë të fortë ndaj tërheqjes për të siguruar më pak formim pluhuri për të mbrojtur valvulat në rrjedhën e poshtme dhe minimizuar mbylljen e filtrit. Përdoret për tharjen e thellë të gazit ose fazës së lëngët të petrokimikave dhe tharjen e instrumenteve. Paraqet një qëndrueshmëri të jashtëzakonshme ciklike në aplikimet e Thithjes Termike të Tithjes (TSA) pasi minimizon plakjen hidrotermale kur plotëson specifikimet e pikës së ulët të vesës. Ai gjithashtu tregon performancë afatgjatë në aplikimet e Thithjes së Presionit (PSA) për shkak të vetive mekanike shumë të mira.