Rreth Nesh

Rreth Nesh

Kompania e Informacionit:

Almelt (Shangdong) teknologjia metalurgjike Co, Ltd, është një ndërmarrje gjithëpërfshirëse me topa alumini, topa mbushës, tulla të veshjes rezistente ndaj konsumit, qeramikë të përbërë zirkonium-alumin dhe produkte të tjera si faktori kryesor, duke integruar dizajnin e produktit, R&D dhe shitjet. Produktet kryesore përfshijnë topa bluarës alumini, topa mbushës alumina inerte me pastërti të lartë, veshje qeramike rezistente ndaj konsumit, veshje, tuba qeramike rezistente ndaj konsumit të aluminit, qeramikë hualli dhe pjesë të ndryshme të veçanta rezistente ndaj konsumit.

Nën drejtimin e zhvillimit shkencor dhe inovacionit të guximshëm, prodhimi i topave mbushës me përmbajtje alumini prej 99% - 99.7%, cilësi të lartë dhe çmim të ulët, krijon vlerë të jashtëzakonshme për përdoruesit dhe agjentët dhe arrin vërtet një situatë të favorshme midis prodhuesve dhe përdoruesit.

Almelt (Shangdong) teknologjia metalurgjike Co, Ltd, është një kompani degë e Qingdao Fralco Aluminium Equipment Co, Ltd Biznesi i të dy palëve është plotësues dhe reciprokisht i dobishëm dhe mund të ofrojë shërbim me një ndalesë për metalet me ngjyra, çeliku, kimike dhe të tjera industritë. 

 

Kultura e Ndërmarrjes

● Shpirti: besnikëria, besueshmëria dhe përkushtimi ndaj inovacionit

● Etika: integritet dhe përkushtim për të punuar në bashkëpunim për të kursyer

Policy Politika e cilësisë: çdo produkt si vepër arti, ndjekja e përsosjes së produktit

Philosophy Filozofia e shërbimit: dëgjoni zërin e klientëve për të bërë çmos për shërbim të përsosur

Culture Kultura e talenteve: për të prodhuar produkte të kënaqshme për përdoruesit dhe për të trajnuar talente të dobishme për shoqërinë

Philosophy Filozofia e biznesit: shkencë dhe teknologji bashkëpunim i fortë miqësor për zhvillimin e përbashkët

Shpirt
%
Etika
%
Politika e cilësisë
%
Filozofia e shërbimit
%
Kultura e talenteve
%
Filozofia e biznesit
%