AMTTC-1
AMTTC-2
AMTTC-3

produkt

Produktet kryesore përfshijnë topa bluarje alumini, topa inertë inertë alumini me pastërti të lartë, veshje qeramike rezistente ndaj konsumit, veshje, tuba qeramike rezistente ndaj konsumit të aluminit, qeramika huall mjalti dhe pjesë të ndryshme speciale rezistente ndaj konsumit.

 • Produktet
 • Produkte qeramike alumini
 • Pajisjet e hedhjes së aluminit

projektet tona

Ekspert i besuar në industrinë e produkteve të aluminit

 • Who We Are

  Kush jemi

  Qingdao Almelt Qeramike Co, Ltd, është një degë e HK Almelt Co, Ltd, e cila është e vendosur në Zonën e zhvillimit Qingdao, Provinca Shandong. Isshtë një ndërmarrje gjithëpërfshirëse me topa alumini, topa mbushës, tulla rreshtimi rezistente ndaj konsumit cera qeramika të përbërë zirkoni-alumini dhe produkte të tjerë si faktor kryesor, duke integruar dizajnin e produkteve, R&D dhe shitjet.

 • Our Business

  Biznesi ynë

  Almelt është aktiv në industrinë e produkteve të qeramikës së aluminit dhe ka përvojë të pasur eksporti në Gjermani, Australi, Shtetet e Bashkuara, Indi, Brazil, Afrikë të Jugut, Azinë Juglindore dhe vende të tjera

 • Our Strategy

  Strategjia jonë

  Cilësi më e mirë Shërbim më i mirë

për ne

Qingdao Almelt Qeramike Co, Ltd, është një degë e HK Almelt Co, Ltd, e cila është e vendosur në Zonën e zhvillimit Qingdao, Provinca Shandong. Isshtë një ndërmarrje gjithëpërfshirëse me topa alumini, topa mbushës, tulla rreshtimi rezistente ndaj konsumit cera qeramika të përbërë zirkoni-alumini dhe produkte të tjerë si faktor kryesor, duke integruar dizajnin e produkteve, R&D dhe shitjet. Produktet kryesore përfshijnë topa bluarje alumini, topa inertë inertë alumini me pastërti të lartë, veshje qeramike rezistente ndaj konsumit, veshje, tuba qeramike rezistente ndaj konsumit të aluminit, qeramika huall mjalti dhe pjesë të ndryshme speciale rezistente ndaj konsumit ...

 

shiko më shumë