производи

 • Alumina Fine Powder

  Алуминиумски прав

  Фитниот прав од алумина е направен од ниско натриум калциниран прав од алумина преку мелење и длабока обработка.
 • Launder

  Перална

  Предложениот дизајн на алиштата е направен во согласност со правилата за здравје и безбедност што се користат во растенијата на продавачите во врска со цврстината на металната конструкција, својствата на огноотпорните материјали и металуршките потреби. На пример, брзината на проток на металот, отпорноста на абење и термичките својства на облогата.
 • Deep Bed Filter

  Филтер за длабок кревет

  Во моментов, побарувачката на пазарот за високо квалитетна легура на алуминиум се зголемува, а крајните потрошувачи имаат поголеми и повисоки побарувања за квалитет. Општо земено, овој вид на побарувачка за високо квалитетна алуминиумска легура се развива кон трендот на тенки ledидови, висока јачина, лесен за обработка. Ова барање за чистота на легури на алуминиум пред-кастинг станува сè посилно.
 • Automatic Movable Refing Truck

  Автоматски подвижен камион за пречистување

  Тоа е одреден проток на инертен гас (азот или аргон) или мешан гас (тело аргон-хлор или азот-хлор гас) во стопениот алуминиум, преку ротирачки ротор или цевка на гасот во стопениот алуминиум во ситни меури и подеднакво дифузен во течен алуминиум. Водородот во стопениот алуминиум постојано се шири во меури од инертен гас, а како што се зголемуваат гасните меури на површината на стопениот алуминиум, се постигнува целта за отстранување на водород и згура.
123456 Следно> >> Страна 1/6