производи

 • Wear-resistance mosaic tiles

  Мозаични плочки отпорни на абење

  Широко се користи во опрема за пренесување материјал во нафта, рудници, челични постројки, електрани, цемент и други индустрии или материјали отпорни на абење во внатрешноста на површината на цевката кога тече течност. Главната функција е ефективно да се спротивстави на влијанието на материјалот врз wallид на цевки, што може ефикасно да го продолжи работниот век на опремата.
 • Alumina Lining Brick

  Алумина облога тула

  Широко се користи во мелница за топчиња и цевководи како постава за отпорност на абење.
 • Alumina Lining Plate

  Плоча за обложување на алумина

  Широко се користи во опрема за пренесување материјал во нафта, рудници, постројки за челик, електрани, цемент и други индустрии