За нас

За нас

Информации за компанијата:

Кингдао Алмелт керамички копродукции, Ltd е гранка на ХК Алмелт копродукции, Ltd, која се наоѓа во развојната зона Кингдао, провинција Шандонг.

Тоа е сеопфатно претпријатие со алуминиумски топчиња, топчиња за полнење, тули за обложување отпорни на абење, композитна керамика циркониум-алуминиум и други производи како водечки фактор, интегрирајќи го дизајнот на производот, R&D и продажбата.

Главните производи вклучуваат алуминиумски мелни топчиња, алуминиумски топчиња за полнење со висока чистота, керамички облоги отпорни на абење, облоги, керамички цевки отпорни на абење, саќе од керамика и разни специјални делови отпорни на абење。

Под водство на научен развој и смела иновација, производство на топчиња за полнење со содржина на алумина од 99% - 99,7%, висок квалитет и ниска цена, тоа создава огромна вредност за корисниците и агентите и навистина постигнува ситуација на добивка помеѓу производителите и корисници.

Д.К. е стратешки партнер на Кингдао Фралко Алуминиумска опрема копродукции, ООД Деловните активности на двете страни се комплементарни и заемно корисни и можат да понудат едношалтерска услуга за обоени метали, челик, хемиски и други индустрии. 

Претпријатие култура

● Дух: лојалност, кредибилитет и посветеност на иновациите

● Етика: интегритет и посветеност на работната соработка за да заштедите

Policy Политика за квалитет: секој производ како уметничко дело, потрага по совршенство на производот

Philosophy Филозофија на услугата: слушајте го гласот на клиентите за да дадеме се од себе за совршена услуга

Culture Култура на таленти: да се произведуваат задоволителни производи за корисниците и да се обучуваат корисни таленти за општеството

● Деловна филозофија: наука и технологија силна пријателска соработка за заеднички развој

Дух
%
Етика
%
Политика за квалитет
%
Филозофија на услуги
%
Култура на талент
%
Деловна филозофија
%