AMTTC-1
AMTTC-2
AMTTC-3

производ

Главните производи вклучуваат алуминиумски мелеви топчиња, алуминиумски топчиња за полнење со висока чистота, керамички облоги отпорни на абење, облоги, керамички цевки отпорни на абење, саќе од керамика и разни специјални делови отпорни на абење.

 • Производи
 • Алуминиумски керамички производи
 • Опрема за алуминиумско леење

нашите проекти

Доверлив експерт во индустријата за производи од алумина

 • Who We Are

  Кои сме ние

  Кингдао Алмелт керамички копродукции, Ltd е гранка на ХК Алмелт копродукции, Ltd, која се наоѓа во развојната зона Кингдао, провинција Шандонг. Тоа е сеопфатно претпријатие со алуминиумски топчиња, топчиња за полнење, тули за обложување отпорни на абење compos циркониум-алуминиум композитна керамика и други производи како водечки фактор, интегрирајќи дизајн на производи, R&D и продажба.

 • Our Business

  Нашиот бизнис

  Алмелт е активен во индустријата за производи од алумина керамика и има богато извозно искуство во Германија, Австралија, САД, Индија, Бразил, Јужна Африка, Југоисточна Азија и други места

 • Our Strategy

  Нашата стратегија

  Подобар квалитет Подобра услуга

за нас

Кингдао Алмелт керамички копродукции, Ltd е гранка на ХК Алмелт копродукции, Ltd, која се наоѓа во развојната зона Кингдао, провинција Шандонг. Тоа е сеопфатно претпријатие со алуминиумски топчиња, топчиња за полнење, тули за обложување отпорни на абење compos циркониум-алуминиум композитна керамика и други производи како водечки фактор, интегрирајќи дизајн на производи, R&D и продажба. Главните производи вклучуваат алуминиумски мелни топчиња, алуминиумски топчиња за полнење со висока чистота, керамички облоги отпорни на абење, облоги, керамички цевки отпорни на абење, саќе од керамика и разни специјални делови отпорни на абење。

 

Гледај Повеќе