produk

  • Alumina Fine Powder

    Bubuk bubuk Alumina

    Bubuk bubuk alumina digawe saka bubuk alumina sing dikalsinasi natrium sithik liwat grinding lan proses jero.
  • Launder

    Launder

    Desain pencucian pencucian digawe miturut aturan kesehatan lan keamanan sing digunakake ing tanduran penjual babagan kekuwatan struktur logam, sifat-sifat bahan tahan api lan kabutuhan logam. Contone, kacepetan aliran logam, resistensi abrasi lan sifat termal lapisan.
  • Deep Bed Filter

    Filter amben jero

    Saiki, permintaan pasar kanggo paduan aluminium kelas dhuwur saya tambah, lan pelanggan pungkasan duwe persyaratan kualitas sing luwih dhuwur lan luwih dhuwur. Umumé, panjaluk kanggo paduan aluminium kelas dhuwur iki tuwuh ing tren tembok sing padhet lancip, dhuwur, gampang diproses. Panjaluk kebersihan paduan aluminium pra-casting iki dadi luwih nuntut.
  • Automatic Movable Refing Truck

    Truk Isi Ulang Otomatis

    Iki minangka aliran gas inert (nitrogen utawa argon) utawa gas campuran (argon-klorin utawa awak gas nitrogen-klorin) menyang aluminium cair, liwat rotor utawa pipa gas sing muter menyang aluminium cair dadi gelembung cilik, lan kasebar seragam ing aluminium cair. Hidrogen ing aluminium cair terus disebar dadi gelembung gas inert, lan nalika gelembung gas munggah ing permukaan aluminium cair, tujuane ngilangi hidrogen lan slag bisa ditindakake.