produk

Bola Alumina Exchange Panas

katrangan cekak:

1, Aplikasi amben pembakar regeneratif
2, Media pertukaran panas
Bal regeneratif cocog kanggo gas lan tungku industri bahan bakar gas sistem pembakaran regeneratif dipilih, utamane kanggo tungku pemanas regeneratif industri baja, peralatan baking ladle regeneratif, peralatan pemisahan udara tungku regeneratif industri pemisahan udara tungku regeneratif, logam non-ferrous industri, uga digunakake ing tungku troli regeneratif penanaman gedhe, ketel listrik regeneratif, industri insinerator regeneratif nindakake operator panas regeneratif.


Detail Produk

Tag Produk

Aplikasi:

1, Aplikasi amben pembakar regeneratif

2, Media pertukaran panas

Bal regeneratif cocog kanggo gas lan tungku industri bahan bakar gas sistem pembakaran regeneratif dipilih, utamane kanggo tungku pemanas regeneratif industri baja, peralatan baking ladle regeneratif, peralatan pemisahan udara tungku regeneratif industri pemisahan udara tungku regeneratif, logam non-ferrous industri, uga digunakake ing tungku troli regeneratif penanaman gedhe, ketel listrik regeneratif, industri insinerator regeneratif nindakake operator panas regeneratif.

Pbarang-barang:

Bal bola alpha-alumina (corundum) diprodhuksi dening alumina kalsium sing digawe bola ing suhu ing sangisore titik fusi 3704 ° F (2040 ° C) saka oksida aluminium. Rong jinis proses pembentukan: muter lan penet.

Bal panyimpenan panas alumina jade kaku minangka bahan tahan panas sing apik banget kanthi karakteristik penyusutan garis penyulingan sing kurang, suhu pelembut sing dhuwur ing sangisore beban suhu, resistensi korosi, kekuatan dhuwur, panyimpenan lan pembebasan panas sing gedhe, stabilitas kejut termal sing apik, apik konduktivitas termal, koefisien ekspansi termal cilik lan liya-liyane. Adhedhasar gas (tungku jeblugan, konverter) lan preheating dobel udhara (lenga, udhara pembakaran gas sing larut kalori, kayata mode panyimpenan panas siji), bisa nggawe tungku pemanas regeneratif asap 20-50%, suhu asap knalpot mudhun nganti kurang saka 150 derajat, panenan 15-20%, wektu pemanasan billet dicekak 50%, hilang kobong oksidasi nyuda 30-50% efek perlindungan lingkungan lan hemat energi. Ing proses kerja, bal alumina ing panyimpenan panas tank mbagi aliran udara dadi untaian aliran sing sithik banget, lan aliran udara mbentuk angin gedhe glepung nalika mili ing awak konduksi panas, sing bisa nyedhot panas ing permukaan awak konduksi kanthi efektif, dadi burner regeneratif bisa diganti kanthi asring lan cepet.Sawise gas suhu dhuwur mili liwat regenerator, suhu bisa mundhak mung udakara 100 ℃ luwih murah tinimbang suhu gas flue, lan efisiensi suhu luwih saka 90%.

Kaluwihan:

Bal alumina corundum digawe saka alumina industri minangka bahan baku utama. Nduweni karakteristik nyusut sing sithik, suhu pelembut beban suhu dhuwur, resistensi korosi, kekuatan dhuwur, panyimpenan lan debit panas sing gedhe, stabilitas kejut termal sing apik, konduktivitas termal sing apik lan sawetara ekspansi termal.

Katon:

Kerikil utawa werni kristal putih. Gumantung saka sarat, ukuran bal digawe saka 1/8 nganti 2 inci (toleransi ± 6% mm)


  • Sedurunge:
  • Sabanjure: