produk

  • Activated Alumina Desiccant

    Desiccant Alumina sing Diaktifake

    Alumina Aktif Regeneratif kanthi kapasitas adsorpsi banyu dhuwur lan resistensi daya tarik sing kuwat supaya kurang pembentukan debu kanggo nglindhungi katup hilir lan nyilikake plugging filter. Iki digunakake kanggo pangatusan jero gas utawa fase cairan petrokimia lan pangatusan instrumen. Iki menehi stabilitas siklik sing luar biasa ing aplikasi Thermal Swing Adsorption (TSA) amarga nyilikake penuaan hidroterma nalika nemoni spesifikasi titik embun sing kurang. Iki uga nuduhake kinerja jangka panjang ing aplikasi Pressure Swing Adsorption (PSA) amarga sifat mekanik sing apik banget.