Babagan Kita

Babagan Kita

Informasi Perusahaan:

Teknologi metalurgi Almelt (Shangdong) Co, Ltd minangka perusahaan komprehensif kanthi bal alumina, bola pengisi, bata bata tahan tahan, keramik gabungan zirconium-aluminium lan produk liyane minangka faktor utama, nggabungake desain produk, R&D lan penjualan. Produk utamane kalebu bal grinding alumina, bal pengisi inert alumina kemurnian tinggi, pelapis keramik tahan tahan aus, lapisan, tabung keramik tahan alumina, keramik sarang lebah madu lan macem-macem bagian tahan aus khusus.

Ing pandhuan pangembangan ilmiah lan inovasi kandel, produksi bal pangisi kanthi isi alumina 99% - 99,7%, kualitas tinggi lan rega murah, ngasilake nilai gedhe kanggo pangguna lan agen, lan pancen entuk kahanan win-win ing antarane para produsen lan pangguna

Teknologi metalurgi Almelt (Shangdong) Co, Ltd minangka perusahaan cabang saka Qingdao Fralco Aluminium Equipment Co., Ltd. Bisnis loro-lorone kasebut saling nglengkapi lan saling nguntungake lan bisa nawakake layanan mandheg kanggo logam, baja, bahan kimia lan liyane industri. 

 

Budaya Perusahaan

● Semangat: kasetyan, kapercayan lan pengabdian kanggo inovasi

● Etika: integritas lan pengabdian kanggo kolaborasi bisa disimpen

● Kebijakan kualitas: saben produk minangka karya seni, ngupayakake kesempurnaan produk

● Filosofi layanan: rungokake swara para pelanggan supaya bisa ngupayakake sing paling apik

● Budaya bakat: ngasilake produk sing nyenengake kanggo pangguna lan nglatih bakat sing migunani kanggo masarakat

● Filsafat bisnis: ilmu pengetahuan lan teknologi kerja sama sing ramah kanggo pembangunan umum

Roh
%
Etika
%
Kebijakan kualitas
%
Filsafat layanan
%
Budaya bakat
%
Filsafat bisnis
%