Babagan Kita

Babagan Kita

Informasi Perusahaan:

Qingdao Almelt Ceramic Co., Ltd minangka cabang saka HK Almelt Co., Ltd, sing dununge ana ing Zona pengembangan Qingdao, Provinsi Shandong.

Iki minangka perusahaan komprehensif kanthi bal alumina, bola pengisi, bata lapisan tahan tahan, keramik gabungan zirconium-aluminium lan produk liyane minangka faktor utama, nggabungake desain produk, R&D lan penjualan.

Produk utama kalebu bal grinding alumina, bola pengisi inert alumina kemurnian tinggi, pelapis keramik tahan tahan aus, lapisan, tabung keramik tahan alumina, keramik sarang lebah madu lan macem-macem bagian tahan aus khusus

Ing pandhuan pangembangan ilmiah lan inovasi kandel, produksi bal pangisi kanthi isi alumina 99% - 99.7%, kualitas tinggi lan rega murah, ngasilake nilai gedhe kanggo pangguna lan agen, lan pancen entuk kahanan win-win ing antarane produsen lan pangguna

HK Almelt Co., Ltd. minangka mitra strategis Qingdao Fralco Aluminium Equipment Co., Ltd. Bisnis loro-lorone kasebut saling nglengkapi lan saling nguntungake lan bisa nawakake layanan mandheg kanggo logam, baja, kimia lan industri liyane. 

Budaya Perusahaan

● Semangat: kasetyan, kapercayan lan pengabdian kanggo inovasi

● Etika: integritas lan pengabdian kanggo kolaborasi bisa disimpen

● Kebijakan kualitas: saben produk minangka karya seni, ngupayakake kesempurnaan produk

● Filsafat layanan: rungokake swara para pelanggan supaya bisa ngupayakake sing paling apik

● Budaya bakat: ngasilake produk sing nyenengake kanggo pangguna lan nglatih bakat sing migunani kanggo masarakat

● Filsafat bisnis: ilmu pengetahuan lan teknologi kerja sama sing ramah kanggo pembangunan umum

Roh
%
Etika
%
Kebijakan kualitas
%
Filsafat layanan
%
Budaya bakat
%
Filsafat bisnis
%