AMTTC-1
AMTTC-2
AMTTC-3

proyek kita

Ahli terpercaya ing industri produk alumina

  • Who We Are

    Sapa Kita

    Qingdao Almelt Ceramic Co., Ltd minangka cabang saka HK Almelt Co., Ltd, sing dununge ana ing Zona pengembangan Qingdao, Provinsi Shandong. Iki minangka perusahaan komprehensif kanthi bal alumina, bal pengisi, bata lapisan tahan tahan, keramik gabungan zirconium-aluminium lan produk liyane minangka faktor utama, nggabungake desain produk, R&D lan penjualan.

  • Our Business

    Bisnis Kita

    Almelt aktif ing industri produk keramik alumina lan duwe pengalaman ekspor sing akeh menyang Jerman, Australia, Amerika Serikat, India, Brasil, Afrika Selatan, Asia Tenggara lan liya-liyane

  • Our Strategy

    Strategi Kita

    Layanan sing luwih apik kanthi kualitas sing luwih apik

babagan kita

Qingdao Almelt Ceramic Co., Ltd minangka cabang saka HK Almelt Co., Ltd, sing dununge ana ing Zona pengembangan Qingdao, Provinsi Shandong. Iki minangka perusahaan komprehensif kanthi bal alumina, bal pengisi, bata lapisan tahan tahan, keramik gabungan zirconium-aluminium lan produk liyane minangka faktor utama, nggabungake desain produk, R&D lan penjualan. Produk utama kalebu bal grinding alumina, bola pengisi inert alumina kemurnian tinggi, pelapis keramik tahan tahan aus, lapisan, tabung keramik tahan alumina, keramik sarang lebah madu lan macem-macem bagian tahan aus khusus

 

ndeleng liyane